Bestuur naar vergadering provincie

Het bestuur is afgelopen dinsdag (28 maart) naar de vergadering van de Woonbond in Arnhem geweest. Het thema van de vergadering was de huurverhoging. De vergadering werd goed bezocht door huurdersverenigingen uit de regio. Tijdens de vergadering werd de huurverhoging duidelijk uit de doeken gedaan door de vertegenwoordigers van de woonbond. Met deze informatie gaan wij in overleg met de woonstichting over hun voorstel voor de jaarlijkse huurverhoging.

De resultaten van dit overleg zijn binnenkort te lezen op deze website en worden ook met de Special Huurverhoging meegestuurd. Daarbij zit ook de brief van de woonstichting met het percentage dat voor u van toepassing is. Volg de informatie hierover ook op deze website.