Huurdersvereniging Gendt neemt afscheid van Bert Veldpaus.

Na ruim 29 jaar werkzaam te zijn geweest voor de Woonstichting Gendt, gaat Bert genieten van zijn pensioen.

Wij als bestuur van de HV. hebben maar kort met Bert kunnen samen werken, maar er zijn weinig huurders die niet direct, of indirect met Bert contact hebben gehad, als hoofd technische dienst of bij renovatie, maar vooral bij zijn betrokkenheid bij de grote projecten in Gendt.

Nieuwbouwprojecten zoals De Strang, De Burchtgraaf, Elisa’s Hof, Villa Kattenberg, de Dorps-Es en het Hof van Breunissen zijn de blikvangers in het woonbezit van de Woonstichting, en mede met zijn inzet gerealiseerd, maar ook de nieuwbouw in al die jaren, en onderhoudsprojecten in de wijk de Dries, en het aanbrengen van warmtepompen in de wijk de Lootakkers was zijn laatste project, waarvoor dank.

Bert heeft altijd geprobeerd om de belangen van de huurders, en de Woonstichting te dienen wat niet altijd even makkelijk was.

Wij wensen Bert samen met zijn familie een fijn en welverdiend pensioen toe.

Namens de leden en bestuur van HV. Gendt.

Paul Verhoeven.

Voorzitter HV.Gendt