Enquete De Woonbond

Wij bepalen onze koers graag samen met u

Huurdersvereniging Gendt vertegenwoordigt de belangen van de huurders van Woonstichting Gendt. Daarbij hebben we uw hulp nodig.

Onze koers willen we graag samen met u bepalen. Wij hebben daarom De Woonbond gevraagd om via een (digitale) enquête uw mening op te halen. Ook kunt u aangeven hoe u betrokken wilt zijn. De enquête kunt u invullen via de volgende link.

Vul direct de enquete in

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 3 minuten. U kunt de enquête invullen tot 26 november 2018. Als u deelneemt aan de enquête maakt u kans op één van de drie boodschappenbonnen t.w.v. € 25,-.

Heeft u hulp nodig bij het invullen van de enquête? Wij helpen u graag! Kom op woensdag 14 of woensdag 21 november 2018 tussen 18:30 en 20:30 naar De Leemhof in Gendt (Dorpstraat 1).

Vragen? Neem gerust contact met ons op.