excuses voor onze huurders

Beste huurders,

Hierbij bieden wij u namens Huurdersvereniging Gendt onze welgemeende excuses aan voor het niet functioneren van onze website.
Wij hadden het volle vertrouwen in de beheerder van onze site en het beheer hiervan.
Nadat we zelf hebben geconstateerd dat er geen berichten op de site binnen waren gekomen, hebben we de beheerder meerdere malen aangesproken om de site aan te passen, toegankelijk te maken en te actualiseren.
Hierop werd niet adequaat gereageerd en heeft Huurdersvereniging Gendt besloten om een nieuwe beheerder te zoeken voor onze site.
Dit is gelukt. Op dit moment wordt alles in het werk gesteld om de site bereikbaar te krijgen en jullie op-of aanmerkingen, klachten, suggesties in beeld te brengen.
Het is zeker in het belang van alle huurders om als Huurdersvereniging Gendt goed geïnformeerd te zijn en contact te hebben met onze huurders. Jullie steun en aandacht is, op welke manier dan ook, welkom.

Mocht er iets zijn wat u kwijt wilt, wij horen het graag van u.
Nogmaals onze excuses. Wij vertrouwen er nu op dat de site goed werkt.

Namens het bestuur,

Paul Verhoeven -voorzitter HV Gendt