Dorpsplein 10 Januari 2019

uitnodiging van onze Huurders voor het bewoners Dorpsplein en de Algemene Leden vergadering.

Op 10 Januari 2019 organiseert de huurdersvereniging in samenwerking met de woonbond en de Woonstichting een
inloop middag met het thema van een Dorpsplein, waar onderwerpen zoals duurzaamheid , betaalbaarheid, beschikbaarheid, leefbaarheid en de toekomst van de woonstichting centraal staan.
Alle huurders zijn van harte welkom vanaf 16.00 uur bij de leemhof Dorpsstraat Gendt.
Tevens is er die avond om 19.30 de AVL van de huurdersvereniging waar onze leden van harte welkom zijn en op deze avond maken wij de uitslag van de enquête bekend en ook de winnaars van de verloting.
We hopen dat uw u aanmeld via de mail van info@hvgend.nl wij rekenen op u.

Tevens wensen we een ieder prettige feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar en gezond 2019.

Het Bestuur.