Bestuur Huurdersvereniging Gendt

Paul Verhoeven

Ik ben Paul Verhoeven, 71 jaar oud, getrouwd met Toos en vader van een zoon en een dochter en opa van 3 kleindochters. Inmiddels ben ik gepensioneerd. Met een onderbreking van 18 jaar hebben wij gehuurd en gewoond in Gendt. Omdat er in de laatste jaren geen huurdersvereniging meer was, heb ik mij beschikbaar gesteld. Ook omdat er met de nieuwe woningwet voor de huurder meer inspraak is geregeld. Daarom wil ik, samen met mijn mede-bestuursleden en de huurders, zo goed mogelijk de belangen van de huurder verdedigen. Mijn hobby’s zijn lezen, puzzelen, sport (passief) en jeu de boules spelen.

 Jos Jansen

Mijn naam is Jos Jansen, 60 jaar oud, gehuwd en vader van 2 zonen en opa van 2 kleinzonen en 2 kleindochters. Sinds 1992 huur ik een woning bij Woonstichting Gendt. Ik vind het een uitdaging om in het bestuur plaats te nemen en voor de belangen van alle huurders op te komen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als verkoper binnendienst in de onderdelen-branche voor de industrie en agrarische sector. Mijn hobby’s zijn mijn gezin, films en klaverjassen.

Wim de Koning

Hierbij stel ik mij voor: Wim de koning, geboren te Strijen en 40 jaar geleden in Coevorden getrouwd met Jannie. Samen hebben we 1 zoon en 2 dochters én 2 kleinzonen en 2 kleindochters. We wonen 33 jaar in Gendt, waarvan 11 jaar in een huurwoning. Graag zet ik mij in om met mijn medebestuursleden de huurdersvereniging op te zetten.

Geert Kregting

Onlangs is Geert Kregting toegetreden tot het bestuur.