Aan de leden van de HV en huurders WSG.

Beste mensen.

We staan voor het einde van het jaar 2020, een jaar waar we tijdens het proosten in de nieuwjaarsnacht 2019-2020 een heel andere voorstelling van hadden dan wat het geworden is.

Onder ons zijn er mensen die zwaar getroffen zijn door het virus, in familie- en vriendenkring afscheid hebben moeten nemen van geliefden, anderen worstelen nog steeds met de gevolgen van dit virus.

We staan weer voor extra strenge maatregelen die ons allemaal hard treffen op allerlei gebied en dat juist, in voor velen, de mooiste tijd van het jaar.

Het zal u niet zijn ontgaan dat wij, het bestuur van HV Gendt, ook in een moeilijke fase zitten. U bent door WSG ingelicht over die situatie.

Inmiddels heeft een aantal vrijwilligers van de groep GMGB , gehoor gegeven aan de oproep van de bestuurder WSG. Er is door hen een actie gestart om te onderzoeken in hoeverre er nog steun is onder de huurders voor het bestuur van HV Gendt.

Uiteraard zijn wij heel benieuwd naar de uitslag, maar meer nog wat de groep daar richting WSG mee gaat doen.

We wachten in spanning af.

Maar laten we al deze zorgen, hoe moeilijk het voor enkelen ook is, de komende dagen opzij zetten en binnen de geboden mogelijkheden gaan genieten met onze naasten. Heb oog voor elkaar en denk aan de ouderen en alleenstaanden onder ons, zij hebben het extra zwaar in deze periode.

Het bestuur wenst u fijne kerstdagen en een gelukkig maar vooral een gezond 2021