een vreemde zet van de WSG volgens onze voorzitter

Met stijgende verbazing het ingezonden artikel van GMGB in het Gem.Nieuws gelezen, wat zij daar schrijven is een situatie waar wij ,als bestuur van de HV, veel energie en tijd in hebben gestoken , in overleg met WSG, de toenmalige interim bestuurder de gemeente ,maar ook met de huidige bestuurder, de overgang van de eigen woning toewijzingsregels naar Entree. De Hv wilde meer ruimte voor de mensen uit Gendt, ingeschreven bij WSG, iets wat bij meerdere corporaties al gebeurd, maar de opstelling van WSG gaf geen enkele opening in die richting onder het motto, afspraak voor mijn tijd, kan ik niets meer aan doen,kan? of de wil om er wat aan te doen.

En nu 12 nieuwe woningen in plan Vleumingen West, een goed plan ,zeker gezien de plannen Staatsliedenbuurt. Er worden .10 woningen onder de hoogste urgentie huurders van de Staatslieden verhuurt, goed ,, maar dan, twee woningen via Entree verloten? dat is ook goed als dat onder de woningzoekenden van WSG gebeurd, krijgen wij nog een klein beetje gelijk, zoals het er nu uitziet kan iedereen daarop reageren, wij snappen het niet staan dan ook achter de conclusie van de groep GMGB dat het sociale gezicht van WSG ver weg is.

Paul Verhoeven.
Voorzitter.