uitstellen ALV 2021

Beste leden

Begin dit jaar hebben wij u medegedeeld dat ALV met 6 mnd uitgesteld zou worden, nu komt de tijd om te beslissen wanneer en waar.
Helaas laten de coronaregels het nog niet toe dat we fysiek met veel mensen mogen vergaderen, er zijn nog te veel belemmeringen, denk aan niet iedereen is al 2x gevaccineerd en hoe wij dat zouden kunnen en moeten controleren.

Gelukkig leven wij in een land waar de wet voor[bijna] alle problemen een oplossing heeft, ook in deze corona periode is er een oplossing, daar maken wij gebruik van en stellen onze ALV uit tot ergens in september of misschien wel oktober 2021.
Wij hopen dat het tegen die tijd weer redelijk normaal is en wij u dan weer mogen verwelkomen, wij gaan er van uit dat er dan een grote opkomst zal zijn.

Namens het bestuur.
Paul Verhoeven.
Voorzitter.
HV Gendt