kerstwens 2021 van het bestuur HV Gendt

Beste leden van HVG en huurders van WSG

Er is bijna weer een jaar voorbij ook nu moeten we in een periode die voor veel mensen de mooiste is in het jaar, weer in een Lock down, waar er weer beperkingen zijn die het niet toestaan dat je de feestdagen niet in de warmte en gezelligheid van je gezin familie en vrienden kunt vieren, dat is jammer maar er zijn ook mensen die hier niet eens aan toekomen, u kunt het zelf wel invullen, die groep wil ik toch steunen ,al is het minimaal, met de kerstgedachte Ook elke ondernemer die weer getroffen is wens ik veel sterkte en uithoudingsvermogen toe.

Zoals gebruikelijk kijk je als voorzitter terug op het aflopende jaar, een jaar dat in het teken heeft gestaan van de breuk tussen de HV en WSG, een breuk die na een Mediation project dreigde te mislukken en In een laatste poging ,om er uit te komen, heb ik Mev. Germa Knuver, voorzitter WSG uitgenodigd voor een kop koffie om samen te kijken of er een mogelijkheid was om tot samenwerking te komen, dat is bij de koffie duidelijk geworden, na een goed gesprek het besluit genomen om in het belang van de huurders weer samen te werken. Inmiddels bent u op de hoogte van de stand van zaken, er is overeenstemming over een nieuwe samenwerkingsovereenkomst die uitgaat van respect en vertrouwen in elkaar.

Met de nieuwe bestuursleden, WIJ ZOEKEN NOG AANVULLING voor het dagelijks bestuur M/V, gaan we uw belangen naar eer en geweten weer behartigen.

Namens het bestuur wens ik u een fijne kerst een gezellige jaarwisseling maar vooral een gezond 2022

Paul Verhoeven

Voorzitter. HV Gendt.