Open Huis WSG

Goedendag beste lezers,

Op donderdag 8 september om 16:00 uur was het dan eindelijk zover op het terrein van Woonstichting Gendt was het open huis en wij van de Huurdersvereniging Gendt mochten daarbij ook aanwezig zijn met onze eigen kraam.

Het was een gezellige drukke namiddag met veel publiek.

Geïnteresseerde huurders kregen informatie of zijn lid geworden van de Huurdersvereniging.

Ook waren er huurders die een probleem aan hun woning of omgeving kwamen melden bij ons en wij hebben hen gelijk met de juiste persoon van de Woonstichting Gendt in contact gebracht om dit te bespreken en voor een oplossing te gaan.

Er zijn dus doelen bereikt!

Al met al een innovatieve dag voor u en voor ons.

Ook in de toekomst blijven wij ons voor u inzetten en ik benadruk nogmaals, wordt lid van onze huurdersvereniging Gendt.

Wij kunnen veel bereiken met uw steun als lid en het kost u niets!

Let vooral op onze site of facebook waarop alle informatie staat wat de Huurdersvereniging Gendt aan thema-avonden of datum van inloopspreekuur of ledenvergadering per maand organiseert, zo bent u altijd op tijd op de hoogte.

Dank u wel voor de opkomst, de interesse en de aanmeldingen van u als lid van de Huurdersvereniging Gendt.

Samen staan wij sterker in uw belang.

Lid worden?

Mail uw naam, adres en telefoonnummer naar: info@hvgendt.nl

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur van de Huurdersvereniging Gendt.