Beste Huurders

Beste huurders via WOONstichting Gendt,

Mag ik mijzelf even voorstellen, ik ben Miranda en ik ben samen met mijn man Mario sinds 2021 woonachtig in Gendt.Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen die gehuurd woont het naar z’n zin moet hebben qua woning, de staat van de woning en de woonomgeving, ben ik als bestuurslid van de Huurdersvereniging Gendt gestapt.Mijn doelstelling is dan ook om mij in te zetten voor alle huurders die bij de WSG huren en op te komen voor hun belangen.In 2023 treedt de huidige voorzitter van de HVGendt af en ik zou graag zijn stokje van hem overnemen, daarom loop ik ook al een tijdje met hem mee om inzicht te krijgen van zijn functie taken zodat wanneer ik als voorzitter gekozen wordt ook gelijk aan de slag kan voor u.

Ik kijk ernaar uit om u als huurder en/ of als lid van de Huurdersvereniging Gendt te mogen begroeten op de bijeenkomsten en vergadering van de HVGendt.

Met vriendelijke groet

Miranda